Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Έτσι απεικονίζει η ΕΛ.ΑΣ τη γυναίκα που βρέθηκε τεμαχισμένη στη Ραφήνα

Δείτε το σκίτσο της άτυχης γυναίκας που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει στοιχεία για την ταυτότητα της


Το σκίτσο της γυναίκας που βρέθηκε  τεμαχισμένη στις 23 Αυγούστου στη  Ραφήνα, έδωσε η Αστυνομία σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει στοιχεία για την ταυτότητα της. 

Οι δύο φωτογραφικές απεικονίσεις που δίνει στη δημοσιότητα η Ασφάλεια Αττικής, προέρχονται από ειδική επεξεργασία ανασύνθεσης  ενώ όπως προέκυψε πρόκειται για λευκή γυναίκα, ύψους περίπου 1.60, παχύσαρκη με κοντά βαμμένα καστανοκόκκινα μαλλιά και εκτιμώμενη ηλικία τα 70 έτη.

Κατά τη νεκροτομή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ολική απουσία οδόντων, ενώ η άτυχη γυναίκα φέρεται στο παρελθόν να έχει υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης γεννητικών οργάνων.

Μάλιστα, οι αρχές κάνουν έκκληση σε όποιο πολίτη γνωρίζει κάτι σχετικό  με την υπόθεση ή αναγνωρίζει το θύμα στις παραπάνω απεικονίσεις να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 2106411111, 2106443374 και 2106449200 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...