Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Μολότοφ σε διμοιρία στα Εξάρχεια - Σύλληψη 46χρονου Ιταλού!

Μία σύλληψη - 16 προσαγωγές

Ένας 46χρονος Ιταλός συνελήφθη μετά από δύο διαφορετικές επιθέσεις με ρίψη μολότοφ το βράδυ του Σαββάτου, σε διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης που βρισκόταν στα Εξάρχεια. Κατά την αστυνομική επιχείρηση προσήχθησαν δεκαέξι άτομα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΕΛΤΑ.

Η πρώτη επίθεση πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα από ομάδα περίπου πενήντα ατόμων με ρίψη βομβών μολότοφ σε διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, στα Εξάρχεια. Η δεύτερη επίθεση πραγματοποιήθηκε σχεδόν δύο ώρες αργότερα, από ομάδα περίπου δέκα ατόμων, τα οποία έριξαν μολότοφ στην ίδια διμοιρία, στη Χαριλάου Τρικούπη.

Η σύλληψη και οι προσαγωγές έγιναν από τις αστυνομικές δυνάμεις που προσέτρεξαν στο σημείο. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ανάμεσα σε άλλα, ένα αεροβόλο πιστόλι που έφερε γεμιστήρα με πλαστικά σφαιρίδια, ένα σακουλάκι με πλαστικά σφαιρίδια, ένα κυλινδρικό δοχείο που περιείχε ποσότητα συμπιεσμένου υγρού καθώς και μία ανταλλακτική κάνη του πιστολιού.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και ο 46χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...