Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Διάβημα για το ριάλιτι που δυσφημεί την Ελλάδα

Επιστολή διαμαρτυρίας στην Αγγλίδα επιτετραμμένη στην Αθήνα θα αποστείλει άμεσα η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή τη μετάδοση εκπομπής ριάλιτι από το αγγλικό κανάλι «Channel 4» που δυσφημεί την Ελλάδα στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας εικόνες από τις διακοπές Βρετανών τουριστών στην Κέρκυρα.

Στην επιστολή θα μεταφέρεται η δυσαρέσκεια του υπουργείου Τουρισμού και της ελληνικής κοινής γνώμης για το συγκεκριμένο ριάλιτι.

Επιπλέον, η κ. Κεφαλογιάννη ζήτησε από το γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, Πάνο Λειβαδά, να έρθει σε επαφή με το γραφείο του ΕΟΤ στη Μεγάλη Βρετανία για να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αποκατασταθεί η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Το συγκεκριμένο ριάλιτι, που μεταδόθηκε για πρώτη φορά το βράδυ της περασμένης Τρίτης από τον αγγλικό τηλεοπτικό σταθμό «Channel 4» παρουσιάζει εικόνες από τη ζωή Άγγλων τουριστών στον Κάβο της Κέρκυρας, περιοχή που αποτελεί προορισμό πολλών συμπατριωτών τους κάθε καλοκαίρι.

Ωστόσο οι εικόνες του δυσφημούν την χώρα μας καθώς δείχνει τους νεαρούς – στην πλειοψηφία τους – Άγγλους να δηλώνουν ότι μετέχουν σε σεξουαλικά όργια με αγνώστους, ότι είναι συνεχώς μεθυσμένοι, ότι γίνονται επεισόδια, χωρίς να υπάρχει έλεγχος από κανέναν και πολλά άλλα που σίγουρα μόνο θετικό αντίκτυπο δεν έχουν για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...