Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Γαβαλάς: Άκη φάε την κρεμούλα σου


Ο Λάκης Γαβαλάς που βρίσκεται τους τελευταίους εννέα μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού, μιλά για τη ζωή στη φυλακή, την πρέζα, τον Άκη και την πτέρυγα των celebrity κρατουμένων.

Σε μία συνέντευξη που φιλοξενούν τα ΝΕΑ, ο Λ. Γαβαλάς εξομολογείται μιλά για την καθημερινότητα και το φαγητό στη φυλακή:

«Σήμερα έχει φακές και καρότα με πατάτες βραστές. Ε’ θα πάρω μία σος από την καντίνα και θα φάω μόνο της πατάτες. Χθες έβρασα και τσουκνίδα από τον κήπο και την έβαλα στο μαλλί. Έχουμε και την αισθητική», είπε ο Λάκης Γαβαλάς και όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει δυνατότητα οι κρατούμενοι να παραγγείλουν απ’ έξω, απάντησε αφοπλιστικά:

«Μπορούμε αλλά τι να φάνε οι ηλικιωμένοι άνθρωποι απέξω; Στον Τσοχατζόπουλο τι να του φέρουν, κοκορέτσια και τέτοια; Αυτός, πρέπει να φάει την κρεμούλα του. Κρεμούλα αγοράζεις και από την καντίνα της φυλακής.

Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης, σε ερώτηση για το τι συζητούν τα βράδια στα κελία ο Λάκης Γαβαλάς τονίζει ότι «εγώ δεν συζητάω με κανέναν. Δεν έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα χωρίς αυτό να είναι σνομπίστικο. Βάζω ακουστικά και βλέπω Σουλεϊμαν και λέω, βρε πούστη μου, πόσο ωραία θα μου πήγαιναν αυτά τα σαρίκια , γιατί να μην μπορώ να κάνω ένα πάρτι τύπου Σουλεϊμαν…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...