Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Τυπογράφος τύπωνε… 50εύρα στην Πρέβεζα!


Την αγορά της Πρέβεζας και όχι μόνο με χιλιάδες πλαστά χαρτονομίσματα ήταν έτοιμος να κατακλύσει 60χρονος τυπογράφος, ο οποίος όπως αποδείχτηκε είχε θέσει σε λειτουργία γραμμή παραγωγής στο κατάστημα – τυπογραφείο που διατηρεί στην Πρέβεζα. Η ανακάλυψη και σύλληψη του παραχαράκτη, που προκάλεσε αίσθηση στην Ηπειρωτική πόλη, έγινε χθες το απόγευμα.

Όπως αναφέρει το pamepreveza, το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο άτομα, στην κατοχή του 59χρονου βρέθηκε ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. Αμέσως σήμανε συναγερμός και ακολούθησε έρευνα των αστυνομικών, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του ενός και στο τυπογραφείο του 59χρονου, όπου και βρέθηκαν περισσότερα 1.713 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, τυπωμένα και τοποθετημένα στην πρέσα του τυπογραφείου.

Επίσης στα ευρήματα της Αστυνομίας περιλαμβάνονται δύο Η/Υ, μία γεμιστήρα τυφεκίου και σφραγίδες υπηρεσιών, η προέλευση και η γνησιότητα των οποίων ελέγχεται. Ο 60χρονος συνελήφθη, ενώ το Τμήμα Ασφάλειας της Πρέβεζας, συνεχίζει την προανάκριση για τον εντοπισμό τυχόν συνεργών του, αλλά και για το ενδεχόμενο να έχουν ήδη προωθηθεί στην αγορά άλλα πλαστά χαρτονομίσματα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...