Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Φθιώτιδα: Βρήκαν τους ληστές με τα Καλάσνικοφ

Αλβανοί φέρονται να είναι οι δύο δράστες των ληστειών, που έγιναν με διαφορά λίγων ωρών σε σπίτι στην Αρκίτσα και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Δομοκό.

Όπως διαβάζουμε στο LamiaStar, πρόκειται για δύο 27χρονους που το απόγευμα της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου λήστεψαν ένα ζευγάρι στην Αρκίτσα. Μπήκαν στο σπίτι σπάζοντας το τζάμι της μπαλκονόπορτας, έδεσαν τους ιδιοκτήτες, χτύπησαν τον 68χρονο άνδρα και απειλώντας τους με καλάσνικοφ και μαχαίρι τους ζήτησαν τα χρήματα.

Ψάχνοντας όλο το σπίτι βρήκαν 1.000 Ευρώ, κοσμήματα, ένα κυνηγετικό όπλο ιδιοκτησίας του γιου του ιδιοκτήτη, τρία κινητά τηλέφωνα και εξαφανίστηκαν με τα πόδια.

Λίγες ώρες αργότερα, τα ξημερώματα, οι δύο 27χρονοι φορώντας κουκούλες και γάντια, φέρονται να μπήκαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην εθνική οδό Λαμίας – Δομοκού και χρησιμοποιώντας το Καλάσνικοφ και την κλεμμένη καραμπίνα, λήστεψαν τον 34χρονο υπάλληλο παίρνοντάς του 540 ευρώ προσωπικά του χρήματα, 450 ευρώ εισπράξεις του πρατηρίου, μία χρυσή βέρα, μία αλυσίδα που φορούσε και 3 κινητά τηλέφωνα.

Για τις δύο υποθέσεις σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των δύο 27χρονων Aλβανών, για ληστεία και για παράβαση του νόμου περί όπλων, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ένα ακόμη άτομο το οποίο συμμετείχε στη ληστεία που έγινε στο σπίτι στην Αρκίτσα, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Στη συνέχεια μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο, όπου τους περίμενε τουλάχιστον ένας συνεργός τους και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την αστυνομική έρευνα που έκανε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, σε συνδυασμό με την συλλογή και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων,
προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των δύο 27χρονων από την Αλβανία οι οποίοι αναζητούνται.
Επίσης γίνεται έρευνα για την ταυτοποίηση των στοιχείων της ταυτότητας του τρίτου δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...