Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Τρομερό-Ρεπορτάζ του BBC:«Φτωχοί και άστεγοι της Αθήνας σχηματίζουν ουρές για ένα πιάτο φαΐ»! - ΒΙΝΤΕΟ

«Φτωχοί και άστεγοι της Αθήνας σχηματίζουν ουρές για ένα πιάτο φαΐ», είναι ο τίτλος του BBC για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας!

Σε δραματικούς τόνους περιγράφει το βρετανικό δίκτυο την κατάσταση σχολιάζοντας την «αυστηρή λιτότητα και τη ραγδαία αύξηση της ανεργίας, που οδηγούν ολοένα και περισσότερους Έλληνες στη φτώχεια».

Απεικονίζοντας τις ουρές των εκατοντάδων άστεγων, η δημοσιογράφος του βρετανικού δικτύου αναφέρει «πως περιμένουν υπομονετικά να έρθει η σειρά τους. Κάποιοι ηλικιωμένοι, κάποιοι νέοι… όλοι πεινασμένοι».

«Δεν υπάρχουν λεφτά. Πεινάμε», δηλώνει μία άστεγη.

«Η οικονομική κρίση δεν έχει φθάσει ακόμα στο αποκορύφωμά της», δηλώνει ο δήμαρχος της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Αθηναίων αναμένει να έρθει ακόμα περισσότερος κόσμος στα συσίτια. «Πιστεύω, ωστόσο, ότι η πιο δύσκολη περίοδος έχει περάσει», διαβεβαιώνει.

«Η Ελλάδα εισέρχεται στο 2013 με πολλές από τις προκλήσεις του 2012», υποστηρίζει το βρετανικό δίκτυο, καταλήγοντας ότι «για το μόνο που μπορούν να ελπίζουν οι Έλληνες είναι ότι θα υπάρξει κάποιο φως στο τέλος αυτού του μακρού και σκοτεινού τούνελ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...