Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Έφτασε στην Αθήνα ο Παπακωνσταντίνου

Περί τις 8 το βράδυ της Πέμπτης έφτασε στην οικία του στην Κηφισιά ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, συνοδευόμενος από τρεις άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, χωρίς τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών επέβαινε σε τζιπ με συμβατικές πινακίδες, το οποίο οδηγούσε ένας εκ των αστυνομικών της συνοδείας του. Το αυτοκίνητο συνόδευε ένας ακόμα αστυνομικός, που επέβαινε σε μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός έφτασε στο λιμάνι της Πάτρας από Ανκόνα ταξιδεύοντας με πλοίο των Μινωϊκών Γραμμών, επιστρέφοντας από τις οικογενειακές διακοπές του στην Ολλανδία.

Οι στενοί συνεργάτες του, μετά το σάλο που προκλήθηκε με την εμπλοκή του στη λίστα Λαγκάρντ, είχαν πληροφορήσει τους δημοσιογράφους ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου θα βρίσκεται στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, προκειμένου να αντιμετωπίσει ο ίδιος τις κατηγορίες που του προσάπτουν σχετικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση αλλοίωσης της λίστας Λαγκάρντ.

Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι θα έφτανε με αεροπλάνο σήμερα το πρωί με απευθείας πτήση από Άμστερνταμ, όμως ο ίδιος προτίμησε να ταξιδέψει οδικώς μέχρι την Ιταλία και από κει να επιβιβαστεί σε πλοίο της γραμμής Ανκόνα-Πάτρα.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...