Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Πόλεμος μεταξύ Κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση κουκουλοφόρων στον Καμίνη

- ''Ο ΣΥΡΙΖΑ και η νεολαία του να ξέρουν πως τα ορμητήρια των κουκουλοφόρων και όλα τα στέκια ανομίας τελειώνουν οριστικά''
- Διαβάστε τι δηλώνει ο Σίμος Κεδίκογλου για την επίθεση στον Δήμαρχο Αθηναίων Γ.Καμίνη
- ΣΥΡΙΖΑ:''Γκέμπελς ο Κεδίκογλου, να βγάλει την κουκούλα''
- Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ δεν χάνουν πλέον καμία ευκαιρία για να κονταροχτυπηθούν


«Θα ευχόμασταν ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ μαι και που πλέον κατέχει και το θεσμικό ρόλο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα καταδίκαζε την επίθεση. Δυστυχώς με τη μέχρι τώρα στάση του για άλλη μια φορά ενθαρρύνει αντίστοιχες πρακτικές», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

«Ένα μόνο πρέπει να γνωρίζουν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και η Νεολαία του που επιμένουν να προκαλούν: Ότι όλα τα στέκια ανομίας, τα ορμητήρια των κουκουλοφόρων και η απλόχερη πολιτική κάλυψη που απολάμβαναν, τελειώνουν οριστικά», πρόσθεσε.

Από την άλλη με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την συμπάθεια του στον Δήμαρχο Αθηναίων, τονίζοντας πως ''Οι οποιεσδήποτε διαφωνίες και αντιρρήσεις με τα έργα και τις ημέρες του κ. Δημάρχου δεν δικαιολογούν τέτοιες συμπεριφορές''.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

''Θέλουμε να εκφράσουμε την συμπάθειά μας στον κ. Καμίνη για τη φραστική επίθεση που δέχθηκε παρουσία της οικογένειάς του. Οι οποιεσδήποτε διαφωνίες και αντιρρήσεις με τα έργα και τις ημέρες του κ. Δημάρχου δεν δικαιολογούν τέτοιες συμπεριφορές.

Όσον αφορά στις γκεμπελικού τύπου δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου τον καλούμε να βγάλει επιτέλους την κουκούλα για να δει καλύτερα και να μας πει που είναι τα κλεμμένα και οι μίζες που τόσα χρόνια στελέχη του κόμματός του και του μνημονιακού συνεταίρου του, του ΠΑΣΟΚ, έφαγαν και έβγαλαν στο εξωτερικό. Η ανομία και η συγκάλυψη έφθασαν στο τέλος τους''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...