Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Μια τεράστια τρύπα "κατάπιε" τη νέα κρεμαστή γέφυρα του Αγιοκάμπου


Τεράστιες ζημιές υπέστη η νέα κρεμαστή γέφυρα του Αγιοκάμπου στη Λάρισα από την κακοκαιρία 

Έκπληκτοι οι περαστικοί είδαν στις 9.45 το πρωί της Κυριακής να «ανοίγει η γη» και να δημιουργείται ένα ρήγμα περίπου 10 μέτρων στο υψηλότερο σημείο της γέφυρας!

«Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε κάποιο όχημα διότι θα θρηνούσαμε θύματα και λέω ευτυχώς γιατί η κυκλοφορία είναι πολύ συχνή αυτές τις ημέρες λόγω των εορτών» δήλωσε κάτοικος της περιοχής στο onlarissa.gr.

Άμεσα η αστυνομία «έφραξε» και απέκλεισε το σημείο για την αποφυγή κάποιου ατυχήματος.

Τα παράλια της Λάρισας επί του παρόντος έχουν «κοπεί» στη μέση ενώ ο μοναδικός τρόπος για κάποιον να μετακινηθεί προς Βελίκα ή προς τα Τέμπη είναι μέσω της διαδρομής Αγιά – Άνω Σωτηρίτσα – Βελίκα.

H γέφυρα μετρά μόλις τρεισήμισι χρόνια ζωής καθώς είχε εγκαινιαστεί τον Ιούλιο του 2009 από την τότε νομαρχία Λάρισας και είχε κοστίσει 1,585 εκατομμύρια ευρώ.

Άμεσα ήταν και τα αντανακλαστικά της περιφέρειας Θεσσαλίας. Aπό την πρώτη στιγμή, με εντολή του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού στο σημείο έχουν σπεύσει κλιμάκια της πολιτικής προστασίας και της τεχνικής υπηρεσίας ενώ σε κινητοποίηση βρίσκεται όλος ο εμπλεκόμενος μηχανισμός της αντιπεριφέρειας Λάρισας.

Οι μηχανικοί της περιφέρειας αναζητούν τρόπο (κλείνοντας την τρύπα με πέτρες και άλλα υλικά) ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία μέσα στις επόμενες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...