Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Δένδιας: Το Indymedia φιλοξενεί απόψεις αντιεξουσιαστών και τρομοκρατικών οργανώσεων

Το δόμο της Δικαιοσύνης θα πάρουν οι δικογραφίες σχετικά με την εκπομπή διαδικτυακού τόπου Indymedia υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας απαντώντας σε επίκαιρη του βουλευτή της ΝΔ 'Αδωνη Γεωργιάδη.

Ο κ.Δένδιας ξεκαθάρισε πως «ο νόμος θα εφαρμόζεται απαρέγκλιτα σε κάθε κατεύθυνση. Σε κράτος ευνομούμενο δεν υφίσταται καμία άλλη επιλογή. Οι δικογραφίες βρίσκονται στον εισαγγελέα δεν προτίθεμαι να παρέμβω στο έργο της ελληνικής δικαιοσύνης».

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης, έκανε λόγο για αδράνεια του ελληνικού κράτους μπροστά στην απίστευτη, όπως είπε, πρόκληση να προβάλλονται και να προωθούνται από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα εγκληματικές και τρομοκρατικές πράξεις.

«Μέσα από την ιστοσελίδα που βρίσκεται στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο απειλούνται Έλληνες πολίτες. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Πράγματι η ιστοσελίδα Indymedia φιλοξενεί απόψεις του αντιεξουσιαστικού χώρου και των τρομοκρατικών οργανώσεων. Υπάρχει συγκεκριμένη υπηρεσία στην ΕΛΑΣ που ασχολείται με αυτά τα θέματα», υπογράμμισε ο κ. Δένδιας.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...