Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Χ. Χατζηπαναγιώτης: Είναι τραγικό να βλέπεις φίλους και συνεργάτες σου ηθοποιούς να μένουν χωρίς δουλειά- ΒΙΝΤΕΟ

Για την κρίση που βιώνουμε, τις συνέπειές της αλλά και το πολιτικό σύστημα της χώρας μίλησε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης  στον Αχελώο tv και τον δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στους προσωπικούς στόχους που θα πρέπει να θέσει ο καθένας μας για αν μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε ξανά στο μέλλον αφήνοντας πίσω παλιές συνήθειες και νοοτροπίες : «Είναι στο DNA του Έλληνα εδώ και πάρα πολλά χρόνια να ρίχνει αλλού τις ευθύνες με αποτέλεσμα να χάνει το δίκιο του…στην περίπτωση των πολιτικών κάνουμε ότι μπορούμε για να τους δίνουμε λαβές και να το εκμεταλλεύονται», είπε και συνέχισε «Πρέπει να είμαστε αυστηροί πρώτα από όλα με τον εαυτό μας, να κοιτάξουμε πρώτα τις δικές μας “λαμογιές” και να αποβάλλουμε την καχυποψία... να μην σκεφτόμαστε συνέχεια τι θα κερδίσουμε από τον άνθρωπο που έχουμε απεναντί μας, η ζωή δεν είναι έτσι, τα τελευταία χρόνια ήταν status ,αλλά τώρα αυτό δεν οδηγεί πουθενά».

Αν και αισιόδοξος για το μέλλον ο κ.Χατζηπαναγιώτης δεν μπορεί να δεχτεί την νοοτροπία των πολιτικών που σε «εμφυλιοπολεμικό κλίμα», συνεχίζουν να είναι κατώτεροι των περιστάσεων: «Η Ελλάδα βρίσκεται σε εμφύλιο πόλεμο μέχρι σήμερα υπό της προτροπές της πολιτικής ηγεσίας και το μόνο που δεν χρειαζόμαστε είναι τη διχόνοια το μίσος και τη συνεχή αντιπαράθεση , θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να πολεμήσουμε με κοινό μέτωπο τον εξωτερικό εχθρό και όχι να φαγωνόμαστε μεταξύ μας, να αξιολογούμε ο καθένας ξεχωριστά τις καταστάσεις με σύμμαχο τις διαφορετικές απόψεις και να μην μας πείθουν... οι ηλίθιοι».

Όσο για την κρίση που βάλλει τον χώρο του θεάματος ο ίδιος έκανε λόγο για τεράστιο χτύπημα το οποίο συνεχίζει να διογκώνεται: «Είναι τραγικό να βλέπεις φίλους και συνεργάτες σου να μένουν χωρίς δουλεία, μειώθηκαν δραματικά οι θέσεις εργασίας στον χώρο και όλο αυτό το εισπράττουμε όλοι μας », ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...