Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΣΟΚ: Έφυγε στα 29 χρόνια το μοντέλο Γιάννα Χατζημιχάλη

Σοκ στον κόσμο της showbiz έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της 29χρονης Γιάννας Χατζημιχάλη, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

To Χαμόγελο της ΠΡΙΝ 12 ΧΡΟΝΙΑ, στο Miss Europe Face ξεχώρισε.

Ένα καλό μοντέλο που ο καρκίνος της στέρησε τη ΖΩΗ και την ελπίδα στα 29 χρόνια της και μόλις είχε κάνει τα πρώτα βήματα στο θέατρο. Έφυγε ένα καλό παιδί...

Η άτυχη κοπέλα, που το 2005 είχε κερδίσει τον τίτλο της αναπληρωματικής Playmate, είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως μοντέλο από το Ciao ANT1.

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της είχε δουλέψει με την Ρούλα Κορομηλά στον Alpha, στο «10-2» στη ΝΕΤ, στη σειρά «Ελλάς το Μεγαλείο σου», στην «Νταντά και στον «Όμορφο κόσμο το πρωί».

Συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της μόδας, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που το πρόσωπο και το κορμί της κοσμούσε πολλά περιοδικά μόδας.

Ένα κορίτσι διψασμένο για ζωή, αφού ποτέ δεν έπαψε να ονειρεύεται και να δουλεύει σκληρά προκειμένου να κάνει πραγματικότητα όλα όσα ήθελε.

Η Γιάννα δοκίμασε τις δυνάμεις της και στην υποκριτική. Κατάφερε λοιπόν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα με την υπομονή και επιμονή της να κερδίσει τηλεοπτικούς ρόλους σε πολλές σειρές κάνοντας συνεργασίες με σπουδαία ονόματα ενώ η τελευταία της εμφάνιση στο θεατρικό σανίδι ήταν στην παράσταση «Η φάκα», στο θέατρο Αθηνά.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο στις 15:30 από το Γ' νεκροταφείο στα Κάτω Πετράλωνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Γ. Χατζημιχάλη: Ποια ήταν η 29χρονη καλλονή που έσβησε από τον καρκίνο – Φωτογραφίες από τη ζωή της

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...