Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Γυναίκα-φάντασμα στη showbiz - Ποιοι έπεσαν στα δίχτυα της

Μια γυναίκα-φάντασμα έχει ανάψει φωτιές στην ελληνική showbiz. Κυκλοφορεί τις νύχτες στα πιο γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας, συστήνεται ως η πολύ γνωστή και καταξιωμένη –και επιτυχημένη- στιχουργός μεγάλων σουξέ, Ναταλί και δηλώνει πρόθυμη για καινούριες συνεργασίες, φυσικά με το αζημίωτο.


Η ξανθιά μυστηριώδης γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στους καλλιτεχνικούς κύκλους, καθώς δεν είναι λίγοι οι ερμηνευτές και οι επιχειρηματίες της νύχτας που έπεσαν στα δίχτυα της και «έκλεισαν» ήδη συνεργασίες μαζί της.

Πως δρα όμως το τελευταίο διάστημα η συγκεκριμένη απατεώνισσα; Συστήνεται σε πολλούς επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων και καλλιτέχνες ως Ναταλί, χρησιμοποιώντας όχι μόνο το όνομα αλλά και την ιδιότητα της γνωστής στιχουργού, που έχει υπογράψει κάποιες από τις μεγαλύτερες σύγχρονες λαϊκές επιτυχίες και κρύβεται πίσω από την τεράστια επιτυχία του Γιάννη Πλούταρχου.

Επικοινωνήσαμε με την Ναταλί, η οποία πολύ ταραγμένη μας επιβεβαίωσε την είδηση που έφτασε στα γραφεία μας. Μάλιστα η στιχουργός είναι εξαιρετικά αγχωμένη, αφού η απατεώνισσα θέτει σε κίνδυνο την καριέρα της και τις σχέσεις της με ανθρώπους του χώρου. «Ναι είναι αλήθεια ότι μια άγνωστη γυναίκα, εμφανίζεται σε καλλιτέχνες και επιχειρηματίες και τους συστήνεται ως Ναταλί», λέει η ίδια.

Πηγή: ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...