Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Αυτός είναι ο 53χρονος που «κατέβαζε» υλικό παιδικής πορνογραφίας σε καφετέρια στο Βύρωνα

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 53χρονου, ο οποίος συνελήφθη την ώρα που «κατέβαζε» υλικό παιδικής πορνογραφίας σε καφετέρια στο Βύρωνα.


Πρόκειται για τον Παππά Μιχαήλ του Γεωργίου και της Δωροθέας, γεννημένος στις 23.08.1960 στο Βόλο Μαγνησίας. Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος είχε πέσει στα χέρια της Αστυνομίας στις 19 Δεκεμβρίου.


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Οι αριθμοί κλήσης 11012 και 210-6476464, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr και ccu@cybercrimeunit.gov.gr της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...