Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Πρεσβεία των ΗΠΑ για το Πολυτεχνείο: «Πάρτε μέτρα ασφαλείας, μην πλησιάζετε τις πορείες»

Οδηγίες ασφαλείας προς τους Αμερικανούς υπηκόους που ζουν στην Ελλάδα έδωσε η Πρεσβεία των ΗΠΑ ενόψει της γιορτής του Πολυτεχνείου την Κυριακή, στους οποίους συνιστά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω του φόβου σοβαρών επεισοδίων.


Η πρεσβεία, καλεί τους Αμερικανούς πολίτες να αποφύγουν την περιοχή ανάμεσα στην πλατεία Συντάγματος και την Αμερικανική πρεσβεία μετά τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς και το Προξενείο της Θεσσαλονίκης και όλα τα πανεπιστήμια της χώρας.

Συνεχίζοντας, η οδηγία αναφέρει πως σε αρκετές διαδηλώσεις στο παρελθόν είχαν σημειωθεί βίαια επεισόδια και τονίζει: «Να αποφεύγετε τους χώρους των διαδηλώσεων και αν βρεθείτε πολύ κοντά σε μια διαδήλωση κινηθείτε προς την αντίθετη κατεύθυνση και αναζητείστε καταφύγιο».

Τέλος, οι οδηγίες αναφέρουν πως οι υπήκοοι των ΗΠΑ στην Ελλάδα θα πρέπει να παρακολουθούν τα δελτία ειδήσεων και να αναφέρουν περιστατικά βίας στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθηνα και στο Προξενείο της Θεσσαλονίκης. Τους καλεί επίσης να είναι σε αυξημένη επαγρύπνηση και να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλειά τους.



 | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...