Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Αυτός είναι ο φοιτητής που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς εδώ και 5 ημέρες (φωτο)

Ωρες αγωνίες ζουν οι γονείς του 23χρονου Χαράλαμπου Δάσου από τη Μυτιλήνη, ο οποίος σπουδάζει στο ΤΕΙ Σερερών και τα ίχνη του έχουν χαθεί τις τελευταίες πέντε ημέρες.


Η μητέρα του Χαράλαμπου μίλησε μαζί του τελευταία φορά τη Δευτέρα. Ο φοιτητής της είπε ότι έχει μάθημα στις 11 το πρωί. Ομως ούτε στη σχολή του πήγε, ούτε σημείο ζωής έδωσε από τότε .


Οι συμφοιτητές που δεν τον είδαν να εμφανίζεται στο εργασήριο ειδοποίησαν τους γονείς του. Στις Σέρρες μετέβη αρχικά η μητέρα του, που ήταν παρούσα όταν η αστυνομία έσπασε την πόρτα του σπιτιού του, μέσα στο οποίο βρέθηκαν τα κλειδιά, οι κάρτες και το κινητό του, από το οποίο οι αρχές ελπίζουν να αντλήσουν σημαντικές πληροφορίες.

Ο πατέρας του νεαρού βρίσκεται στις Σέρρες ήδη από την Πέμπτη και μιλά με τους συμφοιτητές του οι οποίοι, όμως, δεν γνωρίζουν τίποτα.

Παράλληλα, ο γονιός του 23χρονου έψαξε όλα τα εγκαταλελειμμένα σπίτια της γειτονιάς όπου μένει ο γιος του και στη συνέχεια πήγε στο σχολείο της περιοχής, όπου έδειξε στους καθηγητές τη φωτογραφία του παιδιού του.

Το γεγονός έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και στους συμφοιτητές του, αλλά και στην πόλη των Σερρών και όλοι κάνουν προσπάθειες για τον εντοπισμό του.

Όπως επισημαίνει το lesvosnews.net, στις έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού συμμετέχουν η αστυνομία, κλιμάκιο των ΕΚΑΜ και η πυροσβεστική, που εστίασαν τις αναζητήσεις τους στον ορεινό όγκο του Λαίλιά, στην Κοιλάδα των Αγίων Ανάργυρων αλλά και τον Κουλά στο Νομό Σερρών.

Επίσης, κατόπιν αιτήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, στις έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού συμμετέχουν οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας - Θράκης, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σερρών, ενώ έχει ειδοποιηθεί και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Όποιος γνωρίζει κάτι για το πού μπορεί να βρίσκεται, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών (23210 90805).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...