Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Τρομοκράτες της οργάνωσης DHKP-C οι συλληφθέντες για το φουσκωτό στη Χίο – Τι βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. στη γιάφκα

 
Τρομοκράτες που εις βάρος τους εκκρεμούν διεθνή εντάλματα είναι οι Τούρκοι που συνελήφθησαν στην υπόθεση του σκάφους- οπλοστασίου το οποίο σταμάτησαν για έλεγχο οι αρχές ανοιχτά της Χίου. Οπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για μέλη του ενόπλου τμήματος της οργάνωσης «Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο» (DHKP-C), η οποία δρα στην Τουρκία.

Ο Χασάν Μπιμπέρ- ο 55χρονος που επέβαινε στο σκάφος και τον οποίο ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας κατονόμασε την Τετάρτη ως δράστη βομβιστικής επίθεσης στην Αγκυρα- καταζητείται με ερυθρά αγγελία από την INTERPOL Τουρκίας, για τρομοκρατική δράση.

Ενας ακόμη Τούρκος, ο οποίος συνελήφθη στην Αθήνα, καταζητείται εκτός των άλλων και με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των γερμανικών Αρχών. Μάλιστα έχει καταδικαστεί στη Γερμανία σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης για χρηματοδότηση τρομοκρατικής οργάνωσης, ενώ κυκλοφορούσε με πλαστό γαλλικό διαβατήριο, το οποίο είχε κλαπεί τον περασμένο Απρίλιο από τον στρατιωτικό ακόλουθο της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα. Ηδη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και προφυλακίσθηκε.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...