Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Πόλεμος ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ για τον υποψήφιο βουλευτή της Κουμουνδούρου που καλεί σε αναταραχή

Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η ΝΔ, με αφορμή σχόλιο που έκανε ο Ανδρέας Καραγιάννης σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, καλώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τον διαγράψει, διαφορετικά, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση θα θεωρηθεί ότι  «είναι ο ίδιος που τον υποκινεί και τον κατευθύνει».

Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει να προκαλέσει γενικευμένη αναταραχή και αναστάτωση στη χώρα το Σεπτέμβριο, για να αποσταθεροποιήσει την πορεία της προς την έξοδο από την κρίση. Σε αυτή την κατεύθυνση ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχός του Ανδρέας Καραγιάννης προετοιμάζεται και καλεί τους συντρόφους του να κάνουν το ίδιο, συλλέγοντας πέτρες, ρόπαλα, μάρμαρα, σίδερα, τούβλα, καδρόνια και αναπτήρες.

Εντός ωρών ο κ. Τσίπρας πρέπει να διαγράψει το στέλεχός του και να το καταδικάσει δημοσίως, όχι βέβαια όπως (δεν) έκανε με το Νάσο Θεοδωρίδη. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι ο ίδιος που τον υποκινεί και τον κατευθύνει».

ΣΥΡΙΖΑ: Η γαλάζια μονταζιέρα ρετάρει...

Αμεση ήταν η αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης η οποία σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι είναι προφανές ότι «η γαλάζια μονταζιέρα ρετάρει», ενώ κάνει λόγο για προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου από τις κατασχέσεις σπιτιών, τις αθρόες απολύσεις και την καταστροφική πολιτική του μνημονίου».

Διαβάστε την ανάρτηση του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Καραγιάννη που προκάλεσε σάλο ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...