Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

«Βυθίζει» τον Παπανδρέου ο Άκης για τα υποβρύχια: Ο Γιώργος φταίει για όλα!

​Το είπε και το έκανε ο Άκης Τσοχατζόπουλος… αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του προσάπτουν για την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων στην απολογία του. 


Μιλώντας ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ο πρώην υπουργός έκανε λόγο για "οργανωμένο σχέδιο" εναντίον του, χαρακτήρισε την δίωξη του "πολιτική" και κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου, τονίζοντας πως δεν υπήρξαν δωροδοκίες και πως τις αποφάσεις δεν τις έπαιρνε μόνος του.

«Δεν έχω παράνομη ιδιοκτησία, ούτε λογαριασμούς» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσοχατζόπουλος, και απέδωσε την δίωξη σε βάρος του, σε οργανωμένο σχέδιο που εκπονήθηκε όπως είπε από πολιτικοδικαστικά κέντρα που παρεμβαίνουν δυναμικά τα τελευταία χρόνια στην πολιτική ζωή του τόπου.

Ο κ.Τσοχατζόπουλος επέρριψε προσωπική ευθύνη για την ενοχοποίησή του, στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. «Με εντολή του  κατασκευάστηκε από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής «ένα κατάπτυστο κατηγορητήριο, το οποίο, μεταλλαγμένο στη συνέχεια, ήρθε από τους εισαγγελείς στο χώρο της δικαιοσύνης» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Τσοχατζόπουλος, χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες εναντίον του «ανυπόστατες»

Στη συνέχεια ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι η περίπτωση του είναι μοναδική, καθώς, όπως είπε, κανένα άλλο πολιτικό στέλεχος από την μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα, δεν δέχτηκε τέτοια συντονισμένη σε βάρος του επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...