Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Μ. Ασλάνης: Σήμερα η νεκροτομή. Οι σημειώσεις αγωνίας και η συγνώμη του σχεδιαστή λίγο πριν το τραγικό τέλος

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο μετά την είδηση του ξαφνικού θανάτου του Μιχάλη Ασλάνη στο σπίτι του στην οδό Σκουφά. Ο γνωστός σχεδιαστής άφησε την τελευταία του πνοή και βύθισε στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Άνθρωποι που τον γνώρισαν, άνθρωποι που τον αγάπησαν, τον έζησαν και συνεργάστηκαν μαζί του, δε μπορούν ακόμη να πιστέψουν τον ξαφνικό χαμό του. Ο Μιχάλης Ασλάνης έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, τη Δευτέρα. Άλλοι λένε αυτοκτονία. Άλλοι είναι σίγουροι, άλλοι κρατούν αποστάσεις.

Φως στα αίτια του θανάτου του θα δώσει η νεκροτομή που θα γίνει σήμερα.

Στο σπίτι του, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν τέσσερα ιδιόχειρα σημειώματα, γραμμένα στα ελληνικά και τα γαλλικά καθώς και το ημερολόγιό του, όπου έγραφε σκόρπιες σκέψεις. Δυο προκάλεσαν το ενδιαφέρον.

Η πρώτη φράση έλεγε: “Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Πως θα ζήσουμε;”. Και η δεύτερη, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso “Φωτεινούλα και Δήμητρα, δεν αντέχω άλλο και συγγνώμη που σας το έκανα αυτό”.

Mιχάλης Ασλάνης: Θρίλερ με τον θάνατό του - Το ξέσπασμα των συγγενών του και το σημείωμα

Το χρονικό του θανάτου

Ο Μιχάλης Ασλάνης βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του από συνεργάτες του. Είχαν ανησυχήσει και μπήκαν στο σπίτι του, εκεί όπου είχε μετακομίσει τον περασμένο Μάιο, πάνω από το ατελιέ του και δήλωνε ενθουσιασμένος που το σπίτι ήταν κοντά στο χώρο δουλειά του. Ετοίμαζε την επίδειξη του Οκτωβρίου για τα 40 χρόνια του στη μόδα με μεγάλο ενθουσιασμό, λένε.

Όλα δείχνουν αυτοκτονία. Στο σπίτι του βρέθηκαν πολλά χάπια, μή συνταγογραφημένα. Όμως η αστυνομία δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να έφυγε από τη ζωή από παθολογικά αίτια.

Βρέθηκε νεκρός δίπλα στο κρεβάτι του. Το τελευταίο διάστημα είχε προβλήματα υγείας (σάκχαρο, πίεση) και σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Δυο γυναίκες που εμπιστευόταν και συνεργαζόταν μαζί τους, τον έκλεψαν. Σύμφωνα με τον συνεργάτη του Γιώργο Κουτούλια, όπως δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, του είχαν κλέψει 300 νυφικά, 80.000€ και δεκάδες βραδινά φορέματα.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στη Χαλκίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...