Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ερευνες για Ασλάνη: Πρόσωπο-κλειδί η Τζούλια από την Αλβανία

Το κορίτσι που μεγάλωσε σαν παιδί του - Το Σάββατο, στις 11 το πρωί στη Χαλκίδα, το τελευταίο αντίο στον σχεδιαστή


Ήταν λίγο πριν από τις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης όταν η είδηση έγινε γνωστή: ο Μιχάλης Ασλάνης είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του στο Κολωνάκι. Τον βρήκε πεσμένο δίπλα στο κρεββάτι του η υπεύθυνη του ατελιέ του, η συνεργάτης του που είχε κλειδιά του σπιτιού του.

Την ίδια ώρα, πρόσωπο - κλειδί για τις έρευνες του θανάτου του σχεδιαστή είναι η Αλβανίδα λογίστριά του Τζούλια, την οποία ο γνωστός σχεδιαστής μόδας είχε υιοθετήσει .

Μάλιστα, ο Μιχάλης Ασλάνης όχι μόνο τη μεγάλωσε και φρόντισε για την εκπαίδευσή της, αλλά παράλληλα είχε προσλάβει και την μητέρα της σαν καθαρίστρια.

Ένα βίντεο από το παρελθόν, και συγκεκριμένα από το 1997, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και απεικονίζει τον Ασλάνη και την μικρή τότε Τζούλια.

Η Τζούλια, φέρεται να είναι εκείνη η οποία διαχειριζόταν τα οικονομικά του γνωστού σχεδιαστή μόδας.

Τα αίτια του θανάτου

Σε πνευμονικό οίδημα αποδίδεται σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του ιατροδικαστή ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη που έχει συνταράξει το χώρο της μόδας και της σόου μπιζ. Ο σχεδιαστής μόδας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με αυξημένο σάκχαρο, ενώ ως γνωστόν δίπλα στο άψυχο κορμί του βρέθηκαν άδεια κουτιά χαπιών.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο protothema.gr o ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, ο οποίος έκανε τη νεκροτομή στη σορό του Μιχάλη Ασλάνη, η «προσωρινή αιτία» θανάτου του σχεδιαστή είναι «πνευμονικό οίδημα». «Δεν μπορούμε να έχουμε ακόμη κάτι ξεκάθαρο, γι' αυτό και αναφερόμαστε σε προσωρινή αιτία. Πνευμονικό οίδημα μπορεί να προέλθει είτε από λήψη φαρμάκων ή ναρκωτικών, είτε και από κάποιο πρόβλημα στην καρδιά» ανέφερε ο γιατρός.

Απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα θα δοθούν σε περίπου 20 ημέρες οπότε και θα βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων καθώς αυτά είναι που θα ξεκαθαρίσουν αν ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή σε αυτοκτονία, σημείωσε τέλος ο κ. Μπουζιάνης.

Το Σάββατο, στις 11 το πρωί στη Χαλκίδα, το τελευταίο αντίο στον σχεδιαστή

Το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Ασλάνη, θα πουν συγγενείς και φίλοι, το Σάββατο στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στην Χαλκίδα.

Η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 10 το πρωί όπου αναμένεται πλήθος κόσμου για να συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία, τον Μιχάλη Ασλάνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...