Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Επισκέπτες από όλο τον κόσμο στα Μάταλα - Άνοιξε η αυλαία του φεστιβάλ



Με μια φαντασμαγορική γιορτή άνοιξε χτες την αυλαία του το Matala Festival που πραγματοποιείται φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Επισκέπτες από όλο τον κόσμο αλλά και πολλά σημεία της χώρας συνέρευσαν και φέτος... στο σημείο αναφοράς των της εποχής των hippies για να συμμετάσχουν στο φαντασμαγορικό φεστιβάλ που αποτελεί πλέον θεσμό για το δήμο Φαιστού αλλά και ολόκληρο το νησιού.

Ο κόσμος έδωσε και φέτος το παρόν δίνοντας τον παλμό στο φεστιβαλ που πλυμμηριζει από χρώματα, μουσικές και δρώμενα.

Το μοναδικό στο είδος του φεστιβάλ - που έχει προσελκύσει σχεδόν 100.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο την τελευταία διετία ξεκίνησε χτες και θα συνεχιστεί ως τη Δευτέρα 24 Ιουνίου με δράσεις και εκδηλώσεις σε τέσσερις διαφορές σκηνές.

Στο φετινό Φεστιβάλ Ματάλων συμμετέχουν πάνω από 200 καλλιτέχνες, με live DJ, ζωντανές συναυλίες από το απόγευμα και beach parties. Καλλιτεχνικές ομάδες θα προσφέρουν απλόχερα χρώμα και δημιουργικότητα με ιδιαίτερες δραστηριότητες και εργαστήρια.

Το Matala Beach Festival θα γιορτάσει επίσης τα 40 χρόνια του ιστορικού άλμπουμ Dark Side of the Moon από τους Pink Floyd. Ακόμη τη 40ηεπέτειο με ένα μοναδικό play back του άλμπουμ και μια μοναδική ζωντανή συναυλία των Kings of Floyd Tribute Band. Μεταξύ άλλων θα συμμετέχει και το συγκρότημα Locomondo με το νέο άλμπουμ Οδύσσεια και όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες.

Δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ:
prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...