Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Θρίλερ με ΔΗΜΑΡ - Διακόπηκε η σύσκεψη των 3 αρχηγών

Διεκόπη η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για να ενημερώσουν Βενιζέλος και Κουβέλης τις κοινοβουλευτικές τους ομάδες

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επέμεινε στη σκληρή γραμμή και οδήγησε σε αδιέξοδο τη σύσκεψη

Ο Βενιζέλος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα θα θέσει το ερώτημα αν θα πρέπει μόνο του το ΠΑΣΟΚ να στηρίξει την κυβέρνηση 

Με καθυστέρηση μισής ώρας ξεκίνησε η κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έφτασε στο Μαξίμου κατευθείαν από το αεροδρόμιο, μετά το ταξίδι "εξπρές" στη Βιέννη προκειμένου να συμμετάσχει στην Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Πριν από λίγο, αποχώρησαν από το Μέγαρο Μαξίμου ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης. Νωρίτερα, στις 21.50 είχαν βγει από την σύσκεψη για λίγο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε εντολή στην Φώφη Γεννηματά να συγκληθούν άμεσα οι κοινοβουλευτικές τους ομάδες. Το ίδιο έκανε και ο Φώτης Κουβέλης, ενημερώνοντας τον Γιάννη Αμοιρίδη και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να κρατήσουν μία κοινή στάση. Ενδεικτικό είναι ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των κοινοβουλευτικών τους ομάδων ήταν σε ανοιχτή γραμμή. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης συνομίλησαν τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων, ώστε να κρατήσουν μία ενιαία στάση και να ενημερώσουν τους βουλευτές τους.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...