Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Πάτρα: Της κατέβασε το σορτσάκι και άρχισε να την χαϊδεύει - Καταγγελία ανήλικης για απόπειρα ασέλγειας


Μία πολύ σοβαρή καταγγελία διερευνά τις τελευταίες ώρες η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, μετά την καταγγελία που έκανε οικογένεια από την περιοχή του Ρίου στους αστυνομικούς, σύμφωνα με την οποία... οικογενειακός "φίλος", προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος της 11χρονης κόρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης, οπότε και η ανήλικη βρισκόταν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο τύπου βαν του 38χρονου ο οποίος και την επέστρεφε στο σπίτι της.

Τότε και περίπου εκατό μέτρα πριν φθάσουν στην οικία της, ο φερόμενος ως δράστης σταμάτησε το όχημα και στράφηκε προς την 11χρονη. Οπως κατήγγειλαν οι γονείς, της κατέβασε το σορτσάκι της και άρχισε να την χαιδεύει σε διάφορα σημεία του σώματός της και να την φιλάει.

Η ανήλικη, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, σχεδόν άμεσα προσπάθησε να αντιδράσει και τελικά κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και να βγει από το αυτοκίνητο. Έτρεξε στους γονείς της στους οποίους και είπε όσα είχαν συμβεί και οι ίδιοι απευθύνθηκαν στην Αστυνομία, η οποία και τον αναζητά.
patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...