Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Τσίπρας: "Ο Σαμαράς θα έχει το τέλος του Παπανδρέου"


Το κύρος της κυβέρνησης κουρελιάστηκε ανέφερε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του σε φεστιβάλ στη Γεωπονική Σχολή Αθηνών, και πρόσθεσε ότι  ο κ. Σαμαράς έφαγε χαστούκι από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και το μεγάλο λαϊκό κίνημα υπεράσπισης της δημοκρατίας.

«Να μου το θυμηθείτε: Το τέλος του θα είναι πιθανότατα μια επανάληψη του τέλους του Παπανδρέου», πρόσθεσε. Από την άλλη η ΔΗΜΑΡ, συνέχισε, κάτω από την πίεση του κινήματος και μπροστά στον ακροδεξιό αυταρχισμό του Σαμαρά αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την κυβέρνηση. «Επιτέλους, θα λέγαμε, και πολύ άντεξε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον κ. Βενιζέλο, είπε πως ξέχασε για άλλη μια φορά τις χτεσινές του υποσχέσεις και παραμένει όμηρος του Σαμαρά και μπάστακας των μνημονίων. Πάμε για μια κυβέρνηση δύο κομμάτων, σημείωσε προσθέτοντας πως δεν πρόκειται για οποιαδήποτε κόμματα αλλά για εκείνα που έφεραν την Ελλάδα ως εδώ, που έκαναν τη διαφθορά τρόπο διακυβέρνησης, την αδιαφάνεια επάγγελμα, το ρουσφέτι λειτούργημα και τη δημοκρατία υπηρέτρια των επιδιώξεών τους. «Ο δικομματισμός, που ευθύνεται για όλα τα δεινά του λαού και της χώρας, τολμά τώρα να εμφανίζεται με το μανδύα της κάθαρσης, φορά το πηλίκιο του μεταρρυθμιστή, τη φουστανέλα του εθνικού σωτήρα. Σώσον Κύριε τον λαόν σου από τους επίδοξους σωτήρες του, δηλαδή», υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...