Τρίτη 7 Μαΐου 2013

VIDEO: Λίντσαραν τους δολοφόνους του Facebook – Ομολόγησε η 24χρονη

«Σκότωσες το παιδί μας» φώναζαν συγγενείς του άτυχου 30χρονου στην νεαρή Ελληνίδα που κατηγορείται πως τον παγίδευσε μέσω Facebook. Οι δυο συλληφθέντες για την άγρια δολοφονία στη Δάφνη πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη. 

Σε ανακριτική και εισαγγελέα εμφανίστηκαν το πρωί της Τρίτης η 24χρονη και ο 20χρονος που συνελήφθησαν το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς επέστρεφαν από τη Γερμανία.

Η 24χρονη είχε «ψαρέψει» μέσω Facebook τον 30χρονο γιο ενεχυροδανειστή και όταν την προσκάλεσε στο σπίτι του για να γνωριστούν, του έστησε παγίδα θανάτου. Σε ανύποπτη στιγμή, άνοιξε την πόρτα στους τρεις συνεργούς της, έδεσαν, φίμωσαν και τελικά στραγγάλισαν τον νεαρό, πριν του κλέψουν χρήματα και κοσμήματα, συνολικής αξίας 150.000 ευρώ.

«Δολοφόνα σκότωσες το παιδί μας» της φώναζαν συγγενείς του θύματος που είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων και επιχείρησαν να πλησιάσουν το περιπολικό που μετέφερε τους κατηγορούμενους.
Να χτυπήσει το περιπολικό με τις γροθιές του προσπάθησε και ο πατέρας του άτυχου 30χρονου, αλλά οι αστυνομικοί επενέβησαν και τον απομάκρυναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στις 09:30 το πρωί, η 24χρονη ομολόγησε πως παγίδευσε τον 30χρονο άνδρα. «Ήξερα ότι είχε χρήματα και τον προσέγγισα», φέρεται να είπε.

Ο νεαρός που έχει συλληφθεί μαζί της δεν είπε τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...