Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Οριστικοποιήθηκε το «φθηνό» iPhone


Πέρυσι η εταιρεία ηλεκτρονικών εξαρτημάτων ETrade Supply ήταν από τις πρώτες που παρέλαβαν εξαρτήματα του iPhone 5S πριν αυτό ανακοινωθεί και γίνει διαθέσιμο από την Apple. Με ακρίβεια, όπως αποδείχτηκε μετά, μας είχαν παρουσιάσει την FaceTime κάμερα του και εν συνεχεία το μπροστινό του πάνελ αλλά και το οπίσθιο.

Η σχέση της συγκεκριμένης εταιρείας με την Foxconn φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα στενή. Σήμερα λοιπόν εκπρόσωπος της ETrade Supply ανέφερε πως το «φτηνό» iPhone είναι γεγονός και πως θα κυκλοφορήσει μιας και οι ίδιοι οι προμηθευτές υλικών και εξαρτημάτων έχουν ξεκινήσει να το επιβεβαιώνουν και αυτοί με την σειρά τους.

Δυστυχώς η ETrade Supply δεν αποκάλυψε αυτή την φορά κάποιο εξάρτημα που θα μας έδινε ίσως μια καλύτερη ιδέα για το πως θα μοιάζει το “φτηνό” iPhone της Apple. To σίγουρο είναι πως θα είναι 4 ιντσών και στο πίσω μέρος του θα μοιάζει με το iPod Touch καθώς επίσης πως είναι η καλύτερη στιγμή για την Apple για να κάνει μια τέτοια κίνηση μιας και η J.P. Morgan ανακοίνωσε πως ένα τέτοιο προϊόν θα σκότωνε της πωλήσεις της Samsung στην Αμερική τουλάχιστον.

Το πιο κρίσιμο ερώτημα που βασανίζει τους περισσότερους όμως παραμένει και δεν έχει να κάνει τόσο με την εμφάνιση του ή τα χαρακτηριστικά του αλλά με το πόσο φτηνό θα είναι τελικά το “φτηνό” iPhone που θα δούμε από την Apple όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα!

Πηγή: greekapplenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...