Κυριακή 5 Μαΐου 2013

ΣΟΚ: Άγγλος βουλευτής συνελήφθη για βιασμό νεαρού άντρα!


​Διεθνώς ρεζίλι έγινε ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, όταν το Σάββατο συνελήφθη ένας από τους τρεις αντιπροέδρους της Βουλής των Κοινοτήτων με την κατηγορία ότι βίασε έναν άντρα και επιτέθηκε σεξουαλικά σε έναν άλλον!

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο 55χρονος Νάιτζελ Εβανς, βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον συνελήφθη και ανακρίθηκε για τις επιθέσεις εναντίον των δύο αντρών, περίπου 20 ετών.

Σύμφωνα με το BBC, ο Εβανς αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Μάλιστα, ο Έβανς, ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στη Βουλή των Κοινοτήτων. Από το 1999 ως το 2001 ήταν ένας από τους προέδρους του κόμματος.

«Ένας 55χρονος από το Πέντλετον στο Λάνκασιρ που θεωρείται ύποπτος για βιασμό και σεξουαλική επίθεση συνελήφθη σήμερα, Σάββατο 4 Μαΐου, από την αστυνομία της κομητείας», επισημαίνεται στην επίσημη ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας.

Οι επιθέσεις για τις οποίες κατηγορείται ο Έβανς σημειώθηκαν από το 2009 ως τον περασμένο Μάρτιο στο χωριό Πέντλετον όπου βρίσκεται η κατοικία του.

Το 2010, οκτώ χρόνια μετά την εκλογή του ο Νάιτζελ Εβανς παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος, τονίζονται πως «κουράστηκε να ζει μέσα στο ψέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...