Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Ο δολοφόνος του Facebook στη φίλη του: Σκότωσα έναν άνθρωπο, μ' αγαπάς ακόμη; - Σε λατρεύω


Αποτροπιασμό και ένα ισχυρό σοκ για την κυνικότητά τους προκαλούν σε όποιον τους διαβάζει οι διάλογοι ενός από τους δολοφόνους του 30χρονου από τη Δάφνη με μια άγνωστη γυναίκα.

Σύμφωνα με το Newsit οι δράστες του εγκλήματος λίγο μετά την υλοποίηση του σατανικού τους σχεδίου διέφυγαν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία φοβούμενοι μήπως τους εντοπίσουν.

Image representing Facebook as depicted in Cru...
Image via CrunchBase
«Το πιστεύεις ότι εδώ κοιμάμαι ήσυχος; Είχα να κοιμηθώ στην Ελλάδα τουλάχιστον μια εβδομάδα ρε, από όταν έγινε το σκηνικό, δεν κοιμόμουνα, δεν μπορούσα, εδώ έχω ψοφήσει στον ύπνο» φέρεται να λέει σε τηλεφωνική του επικοινωνία από τη Γερμανία ένας από τους δράστες του εγκλήματος σε μια άγνωστη γυναίκα. «Λογικό ρε μωρό μου» του απαντά εκείνη και ο δράστης προσθέτει στο ίδιο κυνικό ύφος: «Θα σηκωθώ να φύγω από εκεί. Μέχρι που περάσαμε τον έλεγχο ξέρεις εκεί που περνάνε τα εισιτήρια και κάνει κόκκινο ή πράσινο ρε παιδί μου, το φωτάκι φτάνουμε στο αεροδρόμιο και ξέρεις χτυπάνε τα εισιτήρια και μέχρι να γίνει πράσινο οοο είχα πάθει εγκεφαλικό, γύρω, ιιι κάνω θα πεθάνω, την ώρα που πέρασα, περάσαμε, περάσαμε, έκανα εγώ, λαλαλαλαλα, πάμε στο duty shop τώρα να ψωνίσουμε».

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί, όμως, και ένας ακόμη διάλογος που είχε ένας από τους δολοφόνους του 30χρονου με την άγνωστη γυναίκα κατά τη διάρκεια του οποίου ερωτοτροπούν, ενώ αναφέρονται και στο... φόνο.

«Μωρό μου να σου κάνω μια ερώτηση; άκου με λίγο, να σου κάνω μια ερώτηση; εγώ αυτή τη στιγμή έχω κάνει φόνο, εσύ πώς το βλέπεις αυτό, πώς το νιώθεις; μ' αγαπάς ακόμα, ήθελα να σε ρωτήσω» φέρεται να ρωτά χαρακτηριστικά ο δράστης την άγνωστη γυναίκα σύμφωνα με τους διαλόγους που δημοσιεύει το Newsit. «Εννοείται πως σ' αγαπάω» απαντά εκείνη, αλλά ο δράστης επιμένει: «Εχω αυτή την απορία και ήθελα να σε ρωτήσω. Εχω σκοτώσει άνθρωπο και μ' αγαπάς;» για να εισπράξει για δεύτερη φορά τα διαπιστευτήρια της αγάπης της φίλης του: «Εννοείται πως σ' αγαπάω γιατί ξέρω δεν έγινε επειδή το ήθελες, έγινε από ατύχημα, δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω να σ' αγαπάω. όχι μόνο σ αγαπάω, σε λατρεύω». «Και σ' αρέσω;» συνεχίζει να ρωτά ο δράστης...

Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε στις 12 Απριλίου στο σπίτι του θύματος στη Δάφνη. Η 24χρονη γυναίκα «αράχνη» είχε γνωρίσει το θύμα μέσω Facebook και αφού είχε βεβαιωθεί για την καλή του οικονομική κατάσταση άρχισε να τον «πυρπολεί» με μηνύματα και τηλέφωνα. Λίγο αργότερα αποφάσισαν να μπουν στο σπίτι του και να τον ληστέψουν. Οπως και έγινε.

Πρώτη έφθασε στο σπίτι η 24χρονη και λίγο αργότερα άνοιξε την πόρτα στους συνεργούς της. Μπήκαν μέσα φορώντας γάντια και αφού τον έδεσαν και τον φίμωσαν εκείνος πέθανε από ασφυξία.

Το απίστευτο σχέδιο που είχε στήσει το «παρεάκι» σε βάρος του 30χρονου αποκάλυψε στους αστυνομικούς μια φίλη της 24χρονης στην οποία είχε περιγράψει η ίδια το περιστατικό με κάθε λεπτομέρεια.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στην αστυνομία η φίλη της 24χρονης, η γυναίκα «αράχνη» της είχε εκμυστηρευτεί πως η ίδια και οι συνεργοί της είχαν κάνει και άλλες ληστείες και επειδή στη συγκεκριμένη περίπτωση παρέλειψαν να πάρουν το κινητό του θύματος φοβόντουσαν ότι θα τους πιάσουν και έτσι θα έφευγαν στη Γερμανία.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...