Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Έλληνας ληστής απειλεί με όπλο Κύπριο ηθοποιό στο κέντρο της Αθήνας-Σώθηκε από την ομάδα ΔΙΑΣ

Για το ακραίο περιστατικό που του συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας μίλησε ο Πέτρος Πέτρου σε γνωστό lifestyle σάιτ.
«Περίμενα μαζί με μια φίλη μου το λεωφορείο για να πάω σπίτι, όταν έρχεται κατά πάνω μας ένας νεαρός κρατώντας πιστόλι. Είχαμε παγώσει. Όταν ακούστηκαν σειρήνες περιπολικών κρύφτηκε πίσω από ένα θάμνο, δίπλα στη στάση, κάνοντας μας νόημα να μην κάνουμε καμία κίνηση. Τέσσερα πληρώματα της ομάδας Δίας και δύο περιπολικά με τις σειρήνες αναμμένες ήρθαν προς το μέρος μας και σταμάτησαν. Εκείνη την στιγμή βλέπω ένα άδειο ταξί, το σταματάω, μπαίνουμε μέσα και του λέω να ξεκινήσει αμέσως». Αυτό δήλωσε στο fthis ο ανερχόμενος ηθοποιός Πέτρος Πέτρου, γνωστός στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή του σε δημοφιλή σίριαλ όπως τα Λόλα και Επτά Θανάσιμες Πεθερές.

Προσθέτοντας πως «Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Με έχουν ληστέψει, μου έχουν κλέψει το κινητό αλλοδαποί, αλλά αυτό που έζησα προχθές το βράδυ, ήταν τουλάχιστον σοκαριστικό. Δεν μπορεί να φύγει από τα μάτια μου η εικόνα του: ιδρωμένος, αναστατωμένος, με το όπλο στα χέρια να στέκεται μπροστά μας. Και ήταν έλληνας».

Πάντως ο ταλαντούχος Κύπριος ηθοποιός, που αυτή την περίοδο εμφανίζεται στην θεατρική "παράσταση "Η αληθινή απολογία του Σωκράτη", δεν σκοπεύει να μετακομίσει ή να σταματήσει να κυκλοφορεί στο κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...