Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Συλλήψεις μετά από έρευνα για τον εμπρησμό στα σπίτια του Μπόμπολα στα Σφακιά


Μεγάλης κλίμακας επιχείρηση πραγματοποίησε σήμερα η αστυνομία σε χωριά των Σφακίων, στο πλαίσιο της έρευνας για τον εμπρησμό στα σπίτια του επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr στους Κομιτάδες συνελληφθησαν ένας 65χρονος και οι δυο του γιοί επειδή βρέθηκαν στο σπίτι τους δύο πιστόλια, σφαίρες και μία σιδηρογροθιά.

Επίσης περισυλλέχθηκε γενετικό υλικό προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων. Τα πιστόλια εστάλησαν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία αναφέρεται:

«Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Σφακίων, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης, τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 65, 35 και 37 ετών, για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και δράσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, για την καταπολέμηση του φαινομένου της παράνομης οπλοκατοχής, πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε επαγγελματικό χώρο των συλληφθέντων, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

• Δύο (2) πιστόλια,
• Τρείς (3) γεμιστήρες,
• Δεκατρία (13) φυσίγγια και
• Μία (1) σιδερογροθιά

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...