Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Περιπέτεια για 19 επιβάτες του Flying Cat

Περιπέτεια για 19 επιβάτες του Flying Cat, που ξεκίνησαν χθες το απόγευμα, με προορισμό την Αλόννησο, αλλά, λόγω των δυνατών ανέμων και το γεγονός ότι... το ταχύπλοο δεν μπόρεσε να προσεγγίσει, αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν στη Σκόπελο και να φτάσουν στον προορισμό τους νωρίς σήμερα τα πρωί και εφόσον επετράπη ο απόπλους.
Το Flying Cat απέπλευσε από το λιμάνι του Βόλου, στις 2.30 το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα ήταν προγραμματισμένο να καταπλεύσει στο λιμάνι της Αλοννήσου. Ωστόσο λόγω των ισχυρών ανέμων, δεν μπόρεσε να προσεγγίσει το λιμάνι κι επέστρεψε στην Σκόπελο όπου αποβίβασε εκεί τους 19 επιβάτες που είχαν προορισμό την Αλόννησο.

Από τους 19 επιβάτες, που είχαν προορισμό τα πιο απομακρυσμένο νησί των Βορείων Σποράδων, οι 17 διανυκτέρευσαν σε συγγενείς και φίλους στη Σκόπελο, ενώ οι δύο που δεν είχαν συγγενείς, σε δωμάτια που πλήρωσε η εταιρία.

Τελικά, στις 6 το πρωί, οι 16 επιβάτες (οι τρεις έμειναν στη Σκόπελο), απέπλευσαν με το Flying Cat για την Αλόννησο, ενώ το σκάφος, ξεκίνησε το δρομολόγιό του για Βόλο, στις 6.30 το πρωί από την Αλόννησο.
skopelos-news.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...