Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Η Χρυσή Αυγή απειλεί τους εκπαιδευτικούς του Ηρακλείου για τη ρατσιστική βία

Ευθείες απειλές για αυστηρή τιμωρία και ποινές κατά πολύ αυστηρότερες της απολύσεως εκτοξεύει η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής εναντίων των εκπαιδευτικών του Ηρακλείου. Με αφορμή τα περιστατικά της ρατσιστικής βίας που παίρνουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις στα σχολεία της πόλης και τις πρωτοβουλίες της ΕΛΜΕ η Χρυσή Αυγή κατηγορεί τους εκπαιδευτικούς για φασιστοκινδυνολογικές και ρατσιστοκινδυνολογικές μεθοδεύσεις και με επιστολή του τοπικού κομματικού οργάνου, απειλεί να πάρει μέτρα εναντίων τους όταν θα ανέβει στην εξουσία.

Η Ανακοίνωση
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σεβόμενη το εύπλαστον της εφηβικής ηλικίας και επειδή σέβεται την ιδιότητα του κηδεμόνα που ενσαρκώνεται στα πρόσωπα των γονέων και μόνο, καμμία δράση δεν αναπτύσσει στους σχολικούς χώρους, ούτε και δέχεται στους χώρους των γραφείων της ανήλικα παιδιά, χωρίς την παρουσία των γονέων τους.  Αυτό το θλιβερό φαινόμενο δεν είναι παρά η... δοκιμασμένη πρακτική των "αριστερών" κομμάτων στα οποία  προφανώς ανήκουν και τα μέλη της ΕΛΜΕ, ως απόρροια της... πρακτικής αυτής που επί 38 χρόνια ανάθρεψε και τους ίδιους. Οι κύριοι αυτοί με τις... ειδικές "ανησυχίες", καλά θα κάνουν το  κόμμα ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  να μην το εμπλέκουν στις..." φασιστοκινδυνολογικές", "ρατσιστοκινδυνολογικές" και λοιπές μεθοδεύσεις του κυρίαρχου συστήματος του οποίου αναπόσπαστο μέρος αποτελούν.
Αν τώρα ο λαϊκός και κοινωνικός εθνικισμός που πολιτικά εκφράζεται στον τόπο μας από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εμπνέει όλο και περισσότερους Έλληνες όλων των ηλικιών και ειδικά τους νέους, κατανοούμε τον τρόμο των... καθηγητάδων "μας", διότι γνωρίζουν πως όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κυβερνήσει (λίαν συντόμως) τη χώρα θα επανέλθει ο θεσμός του Επιθεωρητή και της αξιολόγησης και η άσκηση... "φροντιστηριασμού" θα επισύρει ποινή κατά πολύ αυστηροτέρα της απολύσεως, αλλά κι' αυτοί πρέπει να κατανοήσουν ότι ο σκληρά φορολογούμενος Έλληνας πολίτης τους πληρώνει για να διδάσκουν μαθήματα κι' όχι να πολιτικολογούν και προπαντός να κομματικολογούν εναντίον ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος.

Βία
Στο μεταξύ, η έκρηξη της ρατσιστική βία παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στη σχολική κοινότητα του νησιού, σε ένα σκηνικό που συνθέτουν συμπλοκές, με πρωταγωνιστές μαθητές και εξωσχολικούς αλλά και κλίμα φόβου στα σχολεία. Το φαινόμενο, που ξεκίνησε με μεμονωμένα περιστατικά, που δεν έτυχαν της απαραίτητης προσοχής από τις αρμόδιες αρχές, έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο με αποτέλεσμα σχολεία να έχουν μετατραπεί σε πεδίο σύγκρουσης και αλλοδαποί μαθητές να μπαίνουν στο στόχαστρο, άλλων συμμαθητών τους.



 prismanews.gr

1 σχόλιο:

  1. Ρε παιδιά μην τρελλαθούμε δηλαδή... Πού βρίσκεται η απειλή ; Στο ότι πρέπει επιτέλους να εφαρμοστεί ο νόμος και να μην γίνονται "ιδιαίτερα" από δημοσίους υπαλλήλους καθηγητές, πράγμα φοροκλεπτικό και προπαντός ανήθικο ; Στο ότι δεν πρέπει να εκμεταλλεύονται οι δάσκαλοι την επιρροή τους στους μαθητές αλλά να κάνουν τη δουλειά τους σωστά για να μην χρειάζονται τα παιδιά φροντιστήριο; Στο ότι κάποιοι επιτέλους σέβονται την ιδιότητα του γονιού ως κηδεμόνα;
    Συγχαρητήρια στη Χρυσή Αυγή. Ειλικρινά χαίρομαι γι αυτή τη γνωριμία μου μαζί της μέσω της ιστοσελίδας σας. Δεν τους είχα για τέτοιους. Θα τα πούμε στις εκλογές. Συγχαρητήρια στο συντάκτη της ανακοίνωσης και ντροπή στους δημοσιογράφους που σκοπίμως διαστρέφουν το περιεχόμενό της για προπαγανδιστικούς λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...