Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Καλαμάτα: Σάλος με το γεράκι στο Facebook

Η φωτογραφία του λαβωμένου γερακιού στα χέρια του "ανθρώπου" που καμαρώνει για το κατόρθωμά του, έχει δημοσιευτεί στο προφίλ του απο τον Ιανουάριο του 2012 και παρά τις δεκάδες αιτήσεις, ώστε η φωτογραφία να "κατέβει" και το προφίλ του να σβηστεί, αυτή παραμένει εκεί στο διαδίκτυο, για να ντροπιάζει τη χώρα μας και τους Έλληνες κυνηγούς. 

Όπως όμως και το ίδιο το Σώμα της Πυροσβεστικής, στην οποία δηλώνει οτι υπηρετεί ως Αρχιπυροσβέστης ο εν λόγω "κύριος", συγκεκριμένα, στον κεντρικό σταθμό της Καλαμάτας.

Δεν χρειάζεται να υπενθυμίσουμε πως το κυνήγι γερακιού (ως προστατευόμενου είδους) απαγορεύεται δια νόμου.

4 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΑ, ΕΓΙΝΕ ΣΑΛΟΣ! ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ; ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ "ΤΖΙΜΗΣ ΟΙΤΥΛΟ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΒΒΕΣΤΙΚΗ. ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο Δημητρακη σκοτωσε τα ολα τα βρομογερακα και αστους ολους αυτους που γραφουν για σενα να τραγουδανε. Σε αυτο το Μπουρδελοκρατος που ζουμε ο καθενας κανει οτι γουσταρει κανε και εσυ οτι γουσταρεις.Θα γλυτωσουν και τα καναρινια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΤΣΑΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΓΕΡΑΚΙΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...