Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Παράταση λειτουργίας του Μετρό την Κυριακή - Αλλαγές στα δρομολόγια των αστικών

Μεταβολές θα υπάρξουν στις συχνότητες των δρομολογίων των αστικών συγκοινωνιών της Αττικής την Παρασκευή 4 Μαΐου και τη Δευτέρα 7 Μαΐου, με εξαίρεση τις γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ. Παράλληλα, την Κυριακή 6 Μαΐου θα παραταθεί κατά μια ώρα το ωράριο λειτουργίας των γραμμών του Μετρό.

Ειδικότερα, οι μεταβολές έχουν ως εξής:

Στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, την Παρασκευή και τη Δευτέρα θα ισχύσει εκτάκτως δρομολόγηση βασισμένη στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Για τις γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή, ενώ προβλέπεται ενίσχυση των δρομολογίων ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική κίνηση.

Σε Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό, την ημέρα των εθνικών εκλογών έχει προγραμματιστεί:

- Παράταση κατά μια ώρα του ωραρίου λειτουργίας των γραμμών του Μετρό, με τις τελευταίες αναχωρήσεις από τον Σταθμό του Συντάγματος προς όλες τις κατευθύνσεις να πραγματοποιούνται στη 01.20 το βράδυ.

- Για τη γραμμή του Τραμ προβλέπεται το Σάββατο και την Κυριακή τα δρομολόγια να εκτελούνται ανά 25' σε όλες τις γραμμές (αντί 20'), ενώ τη Δευτέρα τα δρομολόγια θα εκτελούνται ανά 20' σε όλες τις γραμμές (αντί 15').

Στο μεταξύ, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αυξάνει τον αριθμό των προσφερόμενων θέσεων ανάλογα με τη ζήτηση, στα τρένα που ήδη κυκλοφορούν, την Πέμπτη και την Παρασκευή, καθώς επίσης και τη Δευτέρα για να διευκολύνει την επιστροφή των ψηφοφόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...