Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Δύο γυναικάρες έπαιξαν σφαλιάρες για...έναν ποδοσφαιριστή!!!

Είναι όμορφη, ασχολείται με τον χώρο της δημοσιογραφίας και διατηρεί σχέση με ποδοσφαιριστή. Ίσως παίζει στη Super League, ίσως και όχι! Αυτό το στοιχείο δεν μπορούμε να το αποκαλύψουμε, γιατί τους… δίνουμε στεγνά!

Παρότι η σχέση τους ξεκίνησε απλά ως περιστασιακή είναι ακόμα μαζί. Το θέμα όμως είναι ότι η ρεπόρτερ δεν μπορεί να βρει την ησυχία της όλο αυτό το διάστημα που είναι με τον παίκτη διότι, υπάρχει στη μέση η πρώην!

Μία γυναικούλα, που δεν έχει δεχτεί ακόμα την απόρριψη και προσπαθεί να τους δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Τα τηλέφωνα ακατάλληλες ώρες και τα μηνύματα ερωτικού περιεχομένου δίνουν και παίρνουν. Η κοπέλα τσακώνεται συνεχώς με τον σύντροφο της ο οποίος την διαβεβαιώνει ότι δεν της έχει δώσει το δικαίωμα να τα κάνει όλα αυτά και ότι η άλλη είναι… «τρελή».

Από την πλευρά της του λέει πως αν ήθελε θα της το είχε κόψει αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Τι να πεις τώρα; Ποιος έχει δίκιο; Το τελευταίο περιστατικό με την πρώην έλαβε χώρα χθες , όταν συνάντησε το ζευγάρι σε νυχτερινή έξοδο στην Γλυφάδα και πήγε και έκανε σκηνή λέγοντας του «παράτα την καργιόλα που μπήκε ανάμεσα μας και γύρνα σε μένα»

Αυτή είναι επιχειρηματίας…Η δημοσιογράφος με το που αντιλήφθηκε τον χαρακτηρισμό της έβγαλε τα εξτένσιον ένα ένα και η σύρραξη κορυφώθηκε με σφαλιάρες. Η πλάκα είναι πώς ο τύπος καθόταν και έβλεπε το σκηνικό και χρειάστηκε η συνδρομή δύο περαστικών για να σταματήσει το σκηνικό…Τι να πεις…


blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...