Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Αδωνις: Στα φοιτητικά μου χρόνια ήμουν με τον Σαμαρά στην Πολιτική Άνοιξη

«Οι επόμενες εκλογές θα κρίνουν αν η Ελλάδα θα παραμείνει μέλος της Ευρωζώνης. Η χώρα χρειάζεται στιβαρή ηγεσία.

Η μόνη συγκροτημένη πολιτική δύναμη αυτή τη στιγμή είναι η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στέλεχος πλέον και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του κόμματος. «Η Ν.Δ. είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να αποτρέπει το να γίνει η Ελλάδα, Συρία. Γι αυτό είμαστε εδω» συμπλήρωσε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM υπενθύμισε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ταυτίζονται οι απόψεις του με αυτές του Αντώνη Σαμαρά, αφού ήταν στην πολιτική άνοιξη στα φοιτητικά του χρόνια.

Ο Μάκης Βορίδης από την πλευρά του δήλωσε: «Αυτές τις στιγμές που είναι εξαιρετικά κρίσιμες. Αυτό που πρέπει να διασφαλιστεί είναι μία αξιόπιστη μεγάλη πατριωτική φιλελεύθερη παράταξη, που όχι μόνο θα μπορεί από τη μία να σταθεί με αξιοπιστία απέναντι στους δανειστές και από την άλλη, να εγγυηθεί στους πολίτες ότι η ανάπτυξη θα έρθει. Ο Αντώνης Σαμαράς πήρε δύσκολες αποφάσεις, αισθάνομαι ότι έπρεπε να σταθώ δίπλα του».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...