Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΝΕΑ: Καμμένος κερνάει, Καμμένος πίνει -Νοικιάζει δικό του κτίριο στο κόμμα του έναντι 6.000 ευρώ

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες νοικιάζουν έναντι 6.000 ευρώ τον μήνα ακίνητο που ανήκει στον πατέρα του Πάνου Καμμένου, γράφουν τα Νέα. Οταν το νόμιμο δεν είναι ηθικό.


Μείζον ηθικό ζήτημα εγείρεται με τα ενοίκια που πληρώνουν οι ΑΝΕΛ για τα γραφεία τους στον ίδιο τον πατέρα του Πάνου Καμμένου. Την ίδια ώρα ανοίκιαστα γραφεία της γύρω περιοχής διατίθενται με σημαντικά χαμηλότερο κόστος, έως το ένα τρίτο της τιμής, αναφέρει η εφημερίδα.

Το μίσθωμα των 6.000 ευρώ προορίζεται για μέρος του 1ου ορόφου του κτιρίου στην Καλλιθέα, το οποίο ανήκει στον Ηλία Καμμένο.

«Είναι μείζον ηθικό ζήτημα: πώς μπορεί κανείς να δαπανά σε ενοίκια κρατικό χρήμα το οποίο καταλήγει στην ίδια την οικογένειά του, ενώ θα μπορούσε να εξοικονομεί σημαντικά ποσά αν ενοικίαζε άλλο χώρο σε απόσταση μόλις μερικά οικοδομικά τετράγωνα από τα σημερινά γραφεία» τονίζει το ρεπορτάζ των Νέων.

Καλά ενημερωμένη πηγή των Νέων αναφέρει ότι στα αρχικά σχέδια του Πάνου Καμμένου ήταν η σύναψη τριών μισθωτηρίων συμβολαίων για τρεις διαφορετικούς χώρους του κτιρίου, καθώς ακουγόταν η άποψη ότι «πρέπει να υπάρχει άπλα».

Κάθε χώρος θα ενοικιαζόταν έναντι 6.000 ευρώ, με το συνολικό τίμημα να ανέρχεται σε 18.000 ευρώ το μήνα. Ωστόσο τα σχέδια δεν προχώρησαν: ο πρώην γενικός διευθυντής του κόμματος, ο οποίος έχει πλέον αποχωρήσει, φέρεται ότι αρνήθηκε να υπογράψει, καταλήγει το ρεπορτάζ.



Πηγή:  | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...