Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΤΟΣ Καζητείται για τον φόνο ενός 30χρονου

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, η δολοφονία 30χρονου υπηκόου Αλβανίας, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 14ης Φεβρουαρίου του 2010, στην οδό Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη. Συγκεκριμένα, περίπου στις 6 το πρωί εκείνης της ημέρας, ενώ ο 30χρονος επέστρεφε στο σπίτι του από κατάστημα όπου διασκέδαζε στην Κυψέλη, δέχθηκε επίθεση από άνδρα ο οποίος τον πυροβόλησε δυο φορές και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάλυκες των 9 mm.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι 29χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, για εμπορία ναρκωτικών. Ως κίνητρο της δολοφονίας φέρεται ότι ήταν οικονομικές διαφορές μεταξύ δράστη και θύματος.

Σε βάρος του 29χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση, ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή.

Κατόπιν εισαγγελικής διάταξης δόθηκαν από την Αστυνομία στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του δράστη. Πρόκειται για τον Mariouς η Μάριο Dhiamandi ή Διαμαντή, του Σπύρου και της Ραϊμόντα, που γεννήθηκε το 1984 στην Αλβανία.

Από την Αστυνομία παρακαλούνται οι πολίτες που γνωρίζουν κάτι να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 και 210-6476232 της Ασφάλειας Αττικής, με τη διαβεβαίωση ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...