Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Κουτσούμπας: «505 Έλληνες έχουν πάνω από 60 δισ. ευρώ»

«Καμία ιδιωτικοποίηση, καμία διαθεσιμότητα, καμία απόλυση, καμία αλλαγή σε εργασιακές σχέσεις, σε μισθούς και δικαιώματα των εργαζομένων» απαίτησε ο γ.γ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σχολιάζοντας τα περί των διαπραγματεύσεων με την τρόικα και το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων.

«Η  κρίση βαθαίνει, τα προβλήματα μεγαλώνουν, ο λαός στενάζει και λέει "δεν πάει άλλο"», τόνισε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και πρόσθεσε ότι ο πλούτος συνεχίζει να συγκεντρώνεται από τους λιγοστούς μεγαλοεπιχειρηματίες την ώρα που ο λαός πεινάει.

«Ξέρουμε που υπάρχει και που πάει ο πλούτος. Μόνο 505 Έλληνες αυτήν τη στιγμή έχουν πάνω από 60 δισ. ευρώ την ώρα που ο λαός πεινάει. Μόνο 8.000 Έλληνες είναι εκατομμυριούχοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πρόσφατα διαβάσαμε και όσα συμβαίνουν στη δημόσια υγεία. Στον "Ευαγγελισμό" προχθές, λόγω εφημερίας, 53 ράντζα κατέκλυσαν το νοσοκομείο. Αυτή είναι η δημόσια υγεία. Ο λαός "την πληρώνει" σε όλους τους τομείς της κοινωνικής πολιτικής, υγεία, παιδεία, πρόνοια κ.α», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...