Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Αναζητείται ο 22χρονος δράστης του αιματηρού επεισοδίου στο Παγκράτι

Ένας 22χρονος άνδρας είναι ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από κλαμπ στο Παγκράτι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιά ένας 23χρονος υπάλληλος. Ο δράστης διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται από την Αστυνομία.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, ομάδα περίπου 10 ατόμων, οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας, εισήλθαν στο κλαμπ και άρχισαν να λογομαχούν με παρέα δύο – τριών ατόμων, τους οποίους θεώρησαν οπαδούς άλλης ομάδας.

Οι υπάλληλοι του καταστήματος τούς ζήτησαν να αποχωρήσουν και αφού βγήκαν έξω, ο δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 23χρονο υπάλληλο της επιχείρησης.

Ακολούθησε καταδίωξη και συνελήφθησαν δέκα άτομα ενώ κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα πιστόλι μάρκας ZASTAVA, τρία μαχαίρια, μία σιδερογροθιά και τρία μεταλλικά γκλομπ.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση, για τo αδίκημα της αποδοχής πρόκλησης για τέλεση απρόκλητης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και παράβαση των νόμων «περί όπλων» και «περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων».

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...