Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ρόδος: Άρπαξαν βρέφος από 13χρονη μητέρα και πήγαν να το πουλήσουν για να αγοράσουν αυτοκίνητο!

Δράστες ο πατέρας και η γιαγιά του μωρού που αιφνιδίασαν τη μάνα - Η καταγγελία της 13χρονης έφερε στο φως την συγκλονιστική υπόθεση...


Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου παραπέμπονται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου δύο τσιγγάνοι, οι οποίοι άρπαξαν τριών μηνών βρέφος προκειμένου να το πουλήσουν σε Αλβανό έναντι του ποσού των 3.000 ευρώ!

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στον καταυλισμό τσιγγάνων στο Καρακόνερο το 2010 και σύμφωνα με τη δικογραφία, δράστες θεωρούνται ο βιολογικός πατέρας και η γιαγιά του βρέφους, οι οποίοι σκόπευαν να πουλήσουν το μωρό προκειμένου με τα χρήματα που θα λάμβαναν να αγοράσουν … αυτοκίνητο!

Ωστόσο τα σχέδια τους «χάλασε» η μητέρα του βρέφους, ηλικίας τότε μόλις 13 ετών, η οποία στις 11 Νοεμβρίου 2010 εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κατήγγειλε τον μέλλοντα σύζυγο και την πεθερά της!

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, από την αστυνομική και δικαστική έρευνα που έγινε προέκυψε ότι η 13χρονη που κατοικούσε στην Αθήνα, αρχές του καλοκαιριού του 2010 πήγε στη Ρόδο μαζί με τον σύντροφό της. Η ανήλικη που τότε ήταν ήδη έγκυος διέμεινε με την μητέρα του άνδρα της, αν και δεν είχαν παντρευτεί, τον πατέρα του και τα αδέλφια του, όλοι μαζί στο Κορακόνερο.

Στις 31 Αυγούστου 2010 η 13χρονη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού της ίδιας χρονιάς, το ι.χ. αγροτικό αυτοκίνητο του συζύγου της κατασχέθηκε από την αστυνομία ως το μέσο με το οποίο μέλη της οικογένειας διέπρατταν κλοπές.

Έτσι όταν γεννήθηκε το μωρό, πεθερά και βιολογικός πατέρας, πρότειναν στην 13χρονη να πουλήσουν το βρέφος σε έναν αλλοδαπό που διέμενε σε συνοικία της πόλης της Ρόδου, έναντι του ποσού των 3.000 ευρώ! Μάλιστα οι ίδιοι επεσήμαναν πως με τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να αγοράσουν αυτοκίνητο!

Η 13χρονη αρνήθηκε παρά την επιμονή του συζύγου και της πεθεράς της, και όταν στις 11 Νοεμβρίου 2010 μετά από επίμονες πιέσεις ζήτησε από τον σύζυγο της χρήματα προκειμένου να επιστρέψει μαζί με το μωρό στους δικούς της στην Αθήνα, μαζί με την μητέρα του, της άρπαξαν δια της βίας το βρέφος και την έδιωξαν από το παράπηγμα που διέμεναν όλοι μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...