Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ρόδος: Έβλεπε τσόντες μπροστά στα παιδιά του - Χωρίς προηγούμενο οι σεξουαλικές του διαταραχές


Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι δικαστές στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου στις αποκαλύψεις μιας γυναίκας, ότι ο σύζυγός της είχε σεξουαλικές διαστροφές!

Αυτό που προκάλεσε την έντονη ανησυχία στο δικαστήριο ήταν η καταγγελία της, ότι έβλεπε πορνό ταινίες μπροστά στα παιδιά τους (!), ενώ εκείνη έλειπε από το σπίτι.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο σύζυγός της είχε περίεργες ερωτικές διαθέσεις και δεν ήταν λίγες οι φορές, που τις ικανοποιούσε, ενώ τα παιδιά ήταν στο σπίτι. Μάλιστα, άφηνε τα ροζ dvd να παίζουν στην τηλεόραση με αποτέλεσμα να τα βλέπουν τα παιδιά.

Η «δράση» του ήταν μεγάλη και στο facebook, αφού έκανε διαγωνισμούς με τίτλο «Δείξε μου την κιλότα σου», ενώ τα σχόλια που αναρτούσε στο προφίλ του με το όνομα «Άγγελος Φούστες Κιλότες» είναι τουλάχιστον αηδιαστικά.

«ρε κοριτσια τοσο πουριτανες ειστε???????????????? παντα ελεγα οτι οι ξενεσ ειναι πολυ ποιο τολμυρες απο τις ελληνιδες μαλλον δεν το εχετε», ήταν ένα από τα σχόλια, ενώ σε άλλο αναφέρει:
«παντος θελω πολυ να μου δειξεις αυτο που φορας κατω απο την φουστιτσα σου αλλα πρωτα ποσο χρονων εισαι?».

Αυτό που έκανε την γυναίκα του όμως να «βγει» από τα ρούχα της, ήταν το γεγονός πώς γνώρισε μέσω του facebook μια γυναίκα και την έφερε στην Ρόδο για να του ικανοποιεί τις ορέξεις. Της πλήρωνε μάλιστα όλα της τα έξοδα, ενώ αρνιόταν να φύγει από το σπίτι, όπου έμενε με την οικογένειά του.

Με την υπόθεση αναμένεται να ασχοληθεί η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Πηγή: Η Δημοκρατική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...