Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ζήγρας στη δίκη του Άκη: Μαύρο χρήμα σε βαλίτσες

Για διακίνηση μαύρου χρήματος σε βαλίτσες έκανε και πάλι λόγο στη δίκη για τις μίζες των εξοπλιστικών ο Νίκος Ζήγρας, εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου.

«Ο Ζήγρας πήρε μια ολόκληρη βαλίτσα με χρήματα από τον πρώην υπουργό της Κύπρου, Ντίνο Μιχαηλίδη, και τα χρήματα προορίζονταν για την αγορά του ακινήτου της Δεινοκράτους, ενώ και η Blubell δημιουργήθηκε για την αγορά της Δεινοκράτους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Στέλιος Γκαρίπης.

Την ίδια ώρα ο εφοριακός Παναγιώτης Βλάχος που καταθέτει ως μάρτυρας του κατηγορητηρίου απαντώντας σε ερωτήσεις επέμεινε στο συμπέρασμά του ότι πίσω από τις εταιρίες - οχήματα και την διακίνηση ύποπτων εμβασμάτων βρίσκεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση της υπεράσπισης του πρώην υπουργού.«Δεν σας αρέσουν οι απαντήσεις; Θα τις ακούσετε. Ηρεμήστε παρακαλώ», ήταν η σύσταση του προέδρου του δικαστηρίου Χρήστου Κατσιάνη.

Επίσης, ο μάρτυρας είπε ότι τα 25 εκατ. ευρώ που διακινήθηκαν μέσω του Αλ Σαγίντ Φουάντ, αντιστοιχούν στο 10 τοις εκατό της προμήθειας που πήρε η ρωσική εταιρεία ΑΝΤΕΥ από το ΥΕΘΑ.

Ο δικηγόρος της Αρετής Τσοχατζοπούλου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μέσα από τις ερωτήσεις του προς τον μάρτυρα επιχείρησε να καταδείξει ότι η αγορά του επίμαχου ακινήτου που κρατά στη φυλακή την κόρη του πρώην Υπουργού δεν έγινε με μαύρο χρήμα, αλλά ήταν προϊόν νόμιμης και διαφανούς συναλλαγής.
Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...