Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Νέα καρφιά Ζήγρα κατά Ακη για τις χρυσές μίζες

Νέα καρφιά του κατηγορούμενου Νίκου Ζήγρα με στόχο τον Ακη Τσοχατζόπουλο,στη δίκη για τις χρυσές μίζες. Ο πρώην δεν είναι ούτε σήμερα παρών στο εδώλιο, σε αντίθεση με τη Βίκυ Σταμάτη η οποία είναι παρούσα. 

«Η Blubell είμαι εγώ. Δεν πληρώθηκε κανένα τίμημα για την αγορά του ακινήτου στη Δεινοκράτους», ισχυρίστηκε ο κ. Ζήγρας, ο οποίος επανέλαβε όσα είπε χθες ο δικηγόρος του περί μαύρης βαλίτσας. Ο κατηγορούμενος παίρνοντας τον λόγο ισχυρίστηκε ήταν μπροστά όταν την άνοιξε ο Ακης Τσοχατζόπουλος και είδε οτι είχε μέσα σε μετρητά ογδόντα εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, διευκρίνισε σε σχέση με την αγορά του επίδικου ακινήτου που αγοράστηκε στο όνομα της Αρετής Τσοχατζοπούλου, ότι δεν είχε καμία επαφή μαζί της, παρά μόνο με τον πατέρα της, αρνούμενος ότι ο ίδιος έχει οποιοδήποτε λόγο στην αγορά των επίδικων ακινήτων.

Από την πλευρά του ο πρώην γραμματέας εξοπλισμών Γιάννης Σμώκος σε δική του παρέμβαση στη δίκη αντέτεινε ότι τα 25 εκατ που αντιστοιχούν το 10 τοις εκατό μέρους του τιμήματος για τα εξοπλιστικά , δεν ήταν προκαταβολή μίζας,όπως ελέχθη , αλλά νόμιμη προμήθεια στο πλαίσιο της υλοποίησης των αντισταθμιστικών για τα TOR M-1 .Για το λόγο αυτό μάλιστα είχε μάλιστα συμπεριληφθεί και στη σχετική σύμβαση. Η διαδικασία συνεχίζεται με την εξέταση του εφοριακού Παναγιώτη Βλάχου..

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...