Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Liberation: Νίκος Τσάκος , ο εφοπλιστής - μέλος του ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της βομβιστικής επίθεσης εναντίον του εφοπλιστή Νίκου Τσάκου που έγινε την Τετάρτη στις 20.30 απέναντι από το Ηρώδειο, όπου βρίσκεται το σπίτι του.

Η Liberation μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η βόμβα εξερράγη κοντά στην Ακρόπολη της Αθήνας,όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, με προφανή στόχο την κατοικία Ελληνα εφοπλιστή. Ελληνική εφημερίδα δέχτηκε τηλεφώνημα όπου τους έγινε ανώνυμη προειδοποίηση για βόμβα που θα εκραγεί στις οκτώ και μισή μπροστά από το σπίτι του εφοπλιστή Τσάκου.

Η βόμβα ήταν κρυμμένη σε σάκο μαύρο στην είσοδο του κτιρίου. Το κτίριο βρίσκεται μερικά εκατοντάδες μέτρα κάτω από την ακρόπολη, μια ζώνη πολύ τουριστική για την ελληνική πρωτεύουσα».

Το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας μάλιστα συνδέει τη δράση του εφοπλιστή με τη συμμετοχή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου.

«Η εταιρεία του κυρίου Τσάκου είναι μια από τις πιο σημαντικές εφοπλιστικές εταιρείες της Ελλάδος. Δεν γνωρίζουμε ποιο μέλος της οικογένειας ήταν στόχος. Ο Νίκος Τσάκος, 50 ετών, γιος του ιδρυτή της εταιρείας Παναγιώτη Τσάκου, ήταν μέλος του ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου, μιας εκ των τραπεζών που βρέθηκαν στον κυκλώνα της κρίσης που ταλανίζει το μεσογειακό νησί, και οικονομικά πολύ συνδεδεμένο με την Ελλάδα. Την Κυριακή εξερράγη και άλλη βόμβα στην Λεμεσό, έξω από υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου», αναφέρει το δημοσίευμα.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:


Ποιος είναι ο Νίκος Τσάκος που έγινε στόχος βομβιστών -Τα βραβεία, οι επενδύσεις και ο Ολυμπιακός

2 ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο της έκρηξης έξω από το σπίτι του εφοπλιστή Τσάκου.

ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ στο γραφείο του εφοπλιστή Τσάκου, κοντά στο σπίτι του Άκη


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...