Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Σοκ: 58χρονος βίασε μαθήτρια

Τη βίασε φίλος της οικογένειάς της και εκείνη έμεινε έγκυος. Ο λόγος για μια κοπέλα από χωριό της Ηλείας που έπεσε θύμα βιασμού και αποπλάνησης από έναν 58χρονο άνδρα, φίλο της οικογένειάς της.

Χθες, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας καταδίκασε σε κάθειρξη 9 ετών, όπως και πρωτοδίκως, για τα αδικήματα του βιασμού και της αποπλάνησης τον 58χρονο, που η κοπέλα κατηγόρησε για το βιασμό της τον Απρίλιο του 2007. Η κοπέλα τότε ήταν μαθήτρια στην Α Γυμνασίου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άνδρας είχε αποκτήσει πρόσβαση στο σπίτι της κοπέλας λόγω των φιλικών σχέσεων που διατηρούσε με τους γονείς της. Κάποια ημέρα μπήκε στο σπίτι της, πήγε στο δωμάτιο της και παρά τη θέλησή της ήρθε σε επαφή μαζί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη δεν αποκάλυψε τίποτα στους γονείς της, όμως μετά από καιρό ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος και τότε αναγκάστηκε να ομολογήσει στους γονείς της τα όσα υπέστη.

Ο άνδρας κλήθηκε από τις δικαστικές αρχές να υποβληθεί σε εξέταση DNA για να επιβεβαιωθεί εάν το παιδί που κυοφορούσε η κοπέλα ήταν δικό του. Τελικά ο οργανισμός της κοπέλας δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στην εγκυμοσύνη και απέβαλε. Όμως η εξέταση DNA επιβεβαίωσε ότι ο 58χρονος ήταν ο πατέρας του παιδιού.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι διατηρούσε δεσμό με την κοπέλα και ότι δεν διαπράχθηκε το αδίκημα του βιασμού.
Πηγή: pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...