Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ηλεία: Εννέα χρόνια σε 53χρονο για τον βιασμό 13χρονης


Μια τραγική υπόθεση βιασμού αναβίωσε στην αίθουσα του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας.

Πριν από πέντε χρόνια μια 13χρονη τότε κοπέλα από την Ηλεία είχε καταγγείλει τον βιασμό της από έναν 53χρονο οικογενειακό της φίλο, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη εννέα ετών. Η ανατριχιαστική υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η 18χρονη πλέον κοπέλα περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε στα παιδικά της χρόνια. Οπως είπε η ίδια, ο κατηγορούμενος ήταν φίλος της οικογένειάς της και μετέβη σπίτι της και στη συνέχεια στο δωμάτιό της και εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονέων της τη βίασε. Η κοπέλα έπειτα από καιρό κατάλαβε πως κάτι περίεργο συμβαίνει και ανακάλυψε πως ήταν έγκυος.

Εσπασε τη σιωπή της αφού αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τότε εξομολογήθηκε στους γονείς της αυτό που της είχε συμβεί.

Αρχικά, όπως ανέφερε στο δικαστήριο, φοβόταν να μιλήσει. Η 13χρονη τότε υπεβλήθη σε τεστ DNA, όμως απέβαλε μετά την αμνιοπαρακέντηση.

Αποδείχθηκε όμως από το τεστ ότι πατέρας του εμβρύου ήταν ο βιαστής της. Ο 58χρονος κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της απολογίας του δήλωσε πως ό,τι έγινε συνέβη με τη θέληση της ανήλικης και υποστήριζε πως είχαν δεσμό. Το Δικαστήριο όμως δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και τον καταδίκασε σε κάθειρξη 9 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...