Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ανάληψη ευθύνης για τις εμπρηστικές επιθέσεις του τριημέρου


Την ευθύνη για σειρά εμπρηστικών επιθέσεων που σημειώθηκαν από την Παρασκευή έως την Κυριακή ανέλαβε με κείμενό της, στην ιστοσελίδα indymedia, ομάδα η οποία δεν κατονομάζεται.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της αναλαμβάνει την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις του 3ημέρου (Παρ-Σαβ-Κυρ) στις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ στη Δάφνη, στο Χαλάνδρι, τη Γλυφάδα, την Αργυρούπολη και την Κυψέλη καθώς και του ΠΑΣΟΚ στη Γλυφάδα. Επίσης αναλαμβάνει την ευθύνη για τις επιθέσεις που σημειώθηκαν στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Μενίδι, σε δύο τραπεζικά υποκαταστήματα στην Καισαριανή, σε όχημα του Διπλωματικού Σώματος, σε όχημα των ΕΛΤΑ στο Ίλιον, και στη μηχανή ενός αστυνομικού στην περιοχή του Ζωγράφου.

Τέλος η ίδια οργάνωση αναλαμβάνει την ευθύνη για τις επιθέσεις σε ΑΤΜ τραπεζών στις περιοχές του Βύρωνα, της Νέας Σμύρνης,του Νέου Ηρακλείου, της Καισαριανής, της Κυψέλης, του Παπάγου και της Δραπετσώνας.

Στην ίδια ανακοίνωση η ομάδα αναφέρει:  "Όσο μας χτυπάτε θα απαντάμε. Εκκενώσατε τα κτιριά μας, φυλακίζετε τους συτντρόφους μας, χτυπάτε τις πορείες μας. Σας καίμε τα γραφεία, τις τράπεζες και τις υπηρεσιες σας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...